Droom weg naar het land van de duizend meren, de ongerepte natuur en de frisse zuivere lucht. Laat je verwennen door de rustgevende sfeer van het fascinerende Finland en beleef een moment van vrijheid en ontspanning met de Finn Sauna producten van Therme. De Finn Sauna producten van Therme, verrijkt met Anti-Pollution, laten je wegdromen naar de ongerepte natuur van Scandinavië. Geniet van de frisse natuurlijke geur van eucalyptus en menthol. Ervaar zelf de rustgevende kracht van Finland en geniet van een wellness moment voor lichaam en geest!

Ervaar Finn Sauna

In de producten van de Therme Finn Sauna Wereldkuur staat Anti-Pollution centraal. Daarnaast zijn de producten verrijkt met eucalyptus olie en menthol.

Eucalyptus en menthol zorgen voor de vertrouwde en verfrissende geur van een wellness beleving. Het speciaal toegevoegde Anti-Pollution ingrediënt werkt als een tweede huid. Het laat de huid ademen, maar beschermt de huid daarnaast tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals uv-straling en luchtvervuiling. Deze unieke combinatie van Anti-Pollution en de verfrissende kracht van eucalyptus en menthol, voeren je mee naar het fascinerende en zuivere Finland. Dat is Finn Sauna, bescherming, ontspanning en verkoeling voor lichaam en geest.

Geef jouw lichaam en geest de verfrissing en rust van Finland!

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief