Dubro Multi-ontvetter
Dubro Multi-ontvetter verwijdert overal vuil en hardnekkig vet: ovens, pannen, aangekoekte etensresten, barbecues en tuinmeubelen, kleding en zelfs je racefiets: alles wordt weer glanzend schoon.
Dubro Multi-ontvetter: onverslaanbaar tegen vet!

Dubro Keuken ontvetter
Dubro Keuken Ontvetter is een krachtige en geconcentreerde formule, die het meest hardnekkige vet, zoals verbrand en aangekoekt vet, in een paar seconden oplost. De formule is geschikt voor allerlei oppervlakken in de keuken, zoals ovenschalen, pannen, kookplaat, afzuigkap, fornuis, oven, koelkast, tegels en gootsteen. Dubro Keuken Ontvetter is snel en makkelijk afneembaar en heeft een frisse geur.
 
Dubro Ontvetter 100% Hygiene
Soms is schoon alleen niet voldoende. Dubro 100% Hygiëne is niet alleen superkrachtig tegen vuil en vet, maar is ook snel afneembaar en laat geen sporen achter. Een veilig gevoel.
 
Dubro Antikalk
Nieuw van Dubro: Antikalk!  Dubro Antikalk is een superkrachtige ontkalker die heerlijke fris ruikt. De formule verwijdert 100% van alle kalk en brengt een beschermende laag aan, die kalkvorming op de behandelde oppervlakken vertraagt. De schuimspray zorgt voor een nauwkeurige werking op de juiste plek.
 
Dubro Antikalk: een superkrachtige ontkalker met een heerlijk frisse geur!
 
Dubro Badkamer reiniger
Dubro Badkamer reiniger zorgt voor een stralend resultaat. De formule verwijdert grondig alle kalk en zeepresten en gaat nieuwe kalkvorming tegen. De vernieuwde geur ruikt heerlijk fris.

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief