Ben jij gek van aloë vera en de wonderen die deze plant kan doen? Dan is ons nieuwe merk Rainbow aloecare misschien wel wat voor jou!

Bij Rainbow aloecare hebben ze lang en succesvol onderzoek gedaan naar de werking van de medicinale plant aloë vera. Meer kennis van de plant en haar effecten vind je nergens, en hun producten zijn daarom van hoge kwaliteit. Ze weten immers alles van optimale groeiomstandigheden en de beste manier van verwerken.

In het begin bracht Rainbow alleen de grondstof, het eigenlijke biologisch gekweekte aloë vera-sap, op de markt. Maar toen ze toenemende interesse en vertrouwen merkten in de effectiviteit van de aloë vera-plant, zijn ze verzorgingsproducten met het ingrediënt aloë vera gaan ontwikkelen.

Duurzaamheid staat bij Rainbow aloecare hoog in het vaandel. Daarom krijg je hun verzorgingsproducten in een jasje zonder kartonnen verpakking, om op die manier papierverbruik te verminderen. Ook is Rainbow aloecare al 15 jaar biologisch gecertificeerd. Aan alle kanten goed bezig dus!

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief