Warmtepleisters van Lucovitaal

  • Spier & Gewricht warmte pleisters zijn medisch hulpmiddelen ter verlichting van spier- gewrichtspijn. Spier & Gewricht warmte pleisters zijn verkrijgbaar in twee varianten: warmte pleisters voor de (onder)rug en warmte pleisters voor nek- en schouders. De warmte pleisters verhogen de bloedtoevoer en de weefsel zuurstofvoorziening. Bovendien ontspant het de spiercontracties. Samen veroorzaken deze effecten een vermindering van spier- en gewrichtspijn.

 

  • Artritispijn warmte pleisters is een medisch hulpmiddel ter verlichting van artritispijn. Warmtetherapie verhoogt de bloedtoevoer en de weefsel zuurstofvoorziening. Samen veroorzaken deze effecten vermindering van artritispijn. De pleisters geven gedurende 8 uur warmte af.

 

  • Menstruatiepijn warmte pleisters is een medisch hulpmiddel ter verlichting van menstruatiepijn en krampen. Het bevordert de bloedcirculatie in de onderbuik. Bovendien werkt de warmte op de baarmoeder en ontspant het spiercontracties wat menstruatiepijn gedurende 8 uur verlicht.

 

Alle varianten zijn ook verkrijgbaar in een 6+2 voordeel verpakking !

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief