Glossworks is een merk dat nieuw bij ons verkrijgbaar is. Glossworks is het merk voor de trendy vrouw die kiest voor een "healthy way of life" en die op zoek is naar een mooi en zeer toegankelijk kleuren pallet voor op de nagels. In het assortiment van Glossworks zit nagellak, nagellakremover en nagelverzorging.

 

Glossworks nagellakremover zonder aceton

Meestal begint een manicure of pedicure met het verwijderen van oude nagellak. Een nagellakremover bevat vaak aceton. Aceton werkt als een oplosmiddel, maar kan de nagel behoorlijk uitdrogen. De nagellakremover van Glossworks is vrij van aceton. Om de nagels mooi en gezond te houden is er arganolie aan de formule toegevoegd.

 

Het kleurenpallet van Glossworks natuurlijke nagellak

Glossworks heeft op elk moment minimaal twaalf hippe kleuren in de collectie. Het gaat hier over perfect draagbare kleuren variërend van nude tot zachtroze en van koraal tot klassiek rood.

 

Glossworks natuurlijke nagelverzorging

Naast de 9-FREE nagellakken en de aceton-vrije nagellakremover heeft het merk een basecoat, een snel drogende topcoat en een speciaal 3-in-1 product voor de nagels ontwikkeld. Deze laatste kan gebruikt worden als basecoat, als topcoat, maar ook als nagelverharder. Droge nagelriemen kunnen van tijd tot tijd verzorgd worden met de Glosswork nagelriemenolie, die is verrijkt met avocado-olie.

 

Glossworks natuurlijke nagellak is 9-FREE!

De term 9-FREE betekent dat de nagellak van Glossworks geen parabenen, lood, Toluene, DBP, Resin, Formaldehyde, Formaldehyde Resin, Camphor, Xylene en Ethyl Tosylamide bevat. Het merk wordt niet op dieren getest en past bovendien binnen een vegan lifestyle. Zeer geschikt dus voor (o.a.) kinderen en zwangere vrouwen.

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief