Deze premium leercrème is ontwikkeld om leer te reinigen, te verzorgen en te onderhouden, terwijl het de natuurlijke kwaliteit en glans ervan herstelt. Het helpt te voorkomen dat het leer uitdroogt door het snel te revitaliseren en te herstellen. De speciale formule hydrateert, herstelt de natuurlijke olieafwerking en verwijdert vuil en (zweet)vlekken op efficiënte wijze.

Tip: Probeer vlekken op leer nooit te laten indrogen; hoe langer u wacht om het schoon te maken, hoe moeilijker het is om deze te verwijderen.

 

Natuurlijke carnaubawassen

De crème beschermt uw kostbare leren items ook tegen het intrekken van vuil en vocht. Het reinigt en voedt zonder de kleur te verbleken. Leather Care is namelijk gemaakt van natuurlijke wassen van Carnauba, geschikt om al uw stijlvolle lederen items zoals; handtassen, leren portemonnees, riemen, jeans, laarzen, aktetassenriemen, banken en zelfs autostoelen mee te behandelen. Het verzacht en repareert beschadigd leer.

 

Gepolijste lederen oppervlakken

Het kan ook worden gebruikt op gladde, gepolijste lederen oppervlakken. Breng een kleine hoeveelheid product aan op het leren oppervlak dat u schoon wilt maken. Gebruik een spons of een wrijfdoek om de crème aan te brengen. Zorg ervoor dat u met een zachte doek goed over de vlekken gaat om een blijvend effect te garanderen. De crème werkt als een diep doordringende conditioner die helpt om vers leer te behouden en tegelijkertijd oud leer te revitaliseren. De premium formule verdeelt zich gelijkmatig over elk leeroppervlak, waardoor krassen worden verminderd en de levensduur van het leer wordt verlengd.

Bekijk nu de speciale zomeraanbieding voor deze premium Leather Care en andere Hagerty producten!

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief