Er zijn 4 nieuwe lipproducten van Burt's Bees in de webwinkel. Dit zijn de lipshimmer, de tinted lip balm, de lip crayon en de satin lipstick, allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren

Lipshimmer

De lipshimmers voeden je lippen zoals je van Burt's Bees gewend bent. Daarnaast geven ze je lippen een subtiele kleur en een mooie shimmer. De lipshimmers zijn er in 12 verschillende kleuren, van een lichte kleur "Champagne" tot een donkere kleur "Plum".

Tinted Lip Balm

De Tinted Lip Balm zorgt voor 8 uur lange hydratatie van je lippen en geeft ze een subtiel kleurtje. Als je een lipstick te aanwezig vind op je lippen kan dit een fijn product zijn. De Tinted Lip Balm is er in 8 verschillende kleuren, van een zachte roze kleur tot een iets opvallendere paarse kleur.

Matte Lip Crayon

De Lip Crayon is een hydraterend en romig product. Het geeft volledige dekking en zorgt voor een mooie matte lipkleur. Er zijn 6 verschillende kleuren, van roze tot donker rood.

Satin Lipstick

De Satin Lipstick zorgt net als de lipshimmer, tinted lip balm, lip crayon en vrijwel alle andere Burt's Bees producten voor hydratatie. Daarnaast is het een lipstick met volledige dekking. Er zijn maar liefst 18 verschillende kleuren, van de donkere "Brimming Berry" tot de felle "Tulip Tide".

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief