MINI-SIZE OOGSCHADUWPALETTEN VOOR MAXIMALE KLEURIMPACT. ONTWERP UW AANGEPASTE OOGLOOKS.

Mini-kleurenpalet, met maximale kleurimpact 
5 oogschaduwtinten per palet om op elkaar te laten overvloeien, mixen en matchen 
Intense kleurenuitbetaling 
Fluweelzachte formule die gemakkelijk mengt 
Klein paletformaat, perfect voor je make-uptas
---------------------
Maak kennis met de mini oogschaduwpaletten met maximale kleurimpact! Introductie van nieuwe L'Oréal Paris La Petite Mini oogschaduwpaletten, elk met vijf samengestelde tinten om uw individuele persoonlijke ooglooks te creëren.Hooggepigmenteerde oogschaduwtinten, voor intense kleuruitbetaling die de hele dag meegaat. De paletten zijn gemaakt van superzachte, ultra-romige poederoogschaduwen met een fluwelen textuur die als een droom overvloeit! 
--------------------

Hoe te gebruiken:

1. Breng met behulp van een mengborstel mediumtonige tint aan op de buitenste ooghoek en strijk langs het ooglid waar het wenkbrauwbot de vouw raakt, in een halve maan beweging van de buitenste hoek naar het midden van de vouw. 
2. Breng de donkerste tint van het palet aan langs het bovenste en onderste ooglid en spreid de textuur uit naar de wimperlijn. 
3. Breng de lichtste kleur aan op de binnenste hoek van uw ooglid.

Elk palet met oogschaduw bestaat uit vier must-have, alledaagse tinten plus één statement-tint voor wanneer je nog meer naar kleuren verlangt. Nu kunt u overdag en 's avonds eindeloze looks creëren met slechts één klein palet.

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief