Activated Charcoal - houtskoolpoeder voor witte tanden

Activated Charcoal, ofwel geactiveerde houtskool, van Lucovitaal® zorgt voor wittere tanden en een schoon gebit, zonder toevoegingen van chemicaliën of additieven. Geactiveerde houtskool is een 100% natuurlijk poeder, gemaakt van kokosnoot. Het versterkt en polijst de tanden zonder dat deze gevoelig worden of dat er bijwerkingen optreden. Activated Charcoal van Lucovitaal® is geschikt voor dagelijks gebruik!

Hoe gebruik je actieve houtskoolpoeder?

Het gebruik van Activated Charcoal poeder is eenvoudig. Volg de volgende stappen voor een optimaal resultaat:

1. Maak de tandenborstel nat.
2. Dip voorzichtig de natte tandenborstel in de activerende houtskool.
3. Poets de tanden minimaal 2 tot 4 minuten.
4. Spoel de mond en tong goed na met water.
5. Flos indien nodig.
6. Gebruik 2x daags voor een snel resultaat. 

Wat is geactiveerde houtskool?

Actieve houtskool heeft een speciale, zuiverende behandeling ondergaan. Door deze behandeling krijgt de houtskool een groot oppervlak, wat in staat is andere stoffen aan zich te binden. Geactiveerde houtskool trekt deeltjes van gifstoffen, metalen en gassen aan en zorgt ervoor dat dit niet door het lichaam kan worden opgenomen. 

Actieve houtskool is dus niet hetzelfde als de houtskool die je krijgt als je de openhaard hebt aangehad. Houtskool heeft pas na de speciale behandeling een vergroot oppervlak, waardoor andere stoffen zich kunnen binden. 

Tanden witter maken met Activated Charcoal

Doordat geactiveerde houtskool andere stoffen, zoals tandplak en onzuiverheden in je mond, aan zich bindt, is het zeer geschikt om je tanden witter te maken en je gebit schoon te maken. Actieve houtskool draagt daarnaast bij aan een goede pH-balans in de mond, waardoor het de kans op gaatjes verminderd. De zuurgraad in je mond is namelijk een belangrijke factor bij het ontstaan van gaatjes. 

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief