Houd de melk binnen en de lucht buiten, voor horizontaal voeden

De speen blijft vol melk zitten, zelfs in horizontale stand, zodat je baby op een natuurlijke manier rechtop gevoed kan worden. Dit kan reflux en luchtinname verminderen en het voeden voor jou en je kleintje comfortabeler maken.

 

Speen bevat melk, geen lucht

Onze unieke AirFree-ventiel houdt lucht uit de speen, zodat je baby minder lucht binnenkrijgt. Dit kan veelvoorkomende voedingsproblemen zoals krampjes, reflux en windjes verminderen.

 

Eenvoudig schoon te maken en in elkaar te zetten, aangezien het AirFree-ventiel uit één deel bestaat

Het AirFree-ventiel kan eenvoudig worden bevestigd op elke Philips Avent Anti-colic en Classic+ fles. Het ventiel bestaat uit één stuk dus schoonmaken is een koud kunstje.

 

Eenvoudig te gebruiken

Vul de fles met melk, plaats het AirFree-ventiel op de schroefring en draai de speen vast. Houd de fles even scheef om de speen te vullen en je bent klaar. Zorg er tijdens het voeden voor dat het AirFree-ventiel bovenop blijft. De speen blijft vol melk zitten, zelfs in horizontale stand, zodat je je baby ook kunt voeden als hij rechtop zit.

 

ompatibel met alle maten Philips Avent Anti-colic en Classic+ flessen

Het Philips Avent AirFree-ventiel is compatibel met Philips Avent Anti-colic en Classic+ flessen van 125, 260 en 330 ml. Het AirFree-ventiel is niet compatibel met de Natural-flessen.

 

                       

Gemaakt om krampjes, boertjes en reflux te verminderen*

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief