Weleda Cadeausets Bij Thermopreen!

Nieuw in ons assortiment hebben wij de cadeausets/voordeelsets van populaire biologische merk Weleda.
Al meer dan 100 jaar ontwikkelen ze100% natuurlijke en biologische producten. Met zorg voor schoonheid, gezondheid en de planeet.

De twee sets zijn van hun populaire Baby en Mama lijn! Hieronder vindt u meer informatie over de artikelen.

Weleda GSV Baby Mama Zwangerschapsolie Duo

De 100% natuurlijke musthave voor de (aanstaande) moeder. Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam en groeit onder andere je buik. Weleda Zwangerschapsolie houdt de huid soepel en voorkomt een trekkerig of jeukend gevoel. De olie heeft een subtiele geur van lavendel, wilde roos en sinaasappelbloesem. Voor de echte liefhebber van Weleda Zwangerschapsolie is er de voordeelset. Deze voordeelset bestaat uit een duo-verpakking van de 100% natuurlijke Zwangerschapsolie.

De Zwangerschapsolie is vegan. Er zijn geen dierlijke ingrediënten gebruikt voor dit product. Zwangerschapsolie heeft het Natrue-kwaliteitskeurmerk voor Natuurcosmetica. Dat garandeert dat dit product uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten bevat.

Weleda Voordeelset Duo Zwangerschapsolie

  • Voorkomt én vermindert zichtbaarheid van striae
  • Heeft een bewezen resultaat: +92% gladde huid
  • Helpt bij jeuk en een trekkerig gevoel

 

Weleda GSV Baby Calendula Creme & Shampoo

Deze cadeauset met Calendula Gezichtscrème en Calendula Babyshampoo & Douchecrème is dé musthave voor ouders. De set met Calendula Gezichtscrème en Calendula Babyshampoo & Douchecrème is het perfecte kraamcadeau voor (aanstaande) ouders.

In de set zitten 2 producten die geschikt zijn voor dagelijks gebruik:

Weleda Calendula Gezichtscrème, deze 100% natuurlijke gezichtscrème verzorgt en beschermt de babyhuid intensief. De rijke crème met biologisch Calendula en kamille extract heeft een verzachtend en voedend effect en heeft een heerlijk, zachte en natuurlijke geur. Met huidvriendelijke wolwas die de huid tegen uitdrogen beschermt en verzorgt schrale plekjes intensief.

De 100% natuurlijke Weleda Calendula Shampoo & Douchecrème verzorgt het haar en het huidje van je baby op een natuurlijke manier, met extract van biologische Calendula, sesamolie en zoete amandelolie.

Weleda Voordeelset Calendula Baby gezichtscrème

  • Bevat uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten
  • Is ontwikkeld met verloskundigen en apothekers
  • Mild voor de babyhuid

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief