Historie

Al sinds 1973 een bekendheid in regio Den Haag en ook ver daar buiten !

Op 10 april 1973 is Thermopreen geopend als zelfbedieningsgroothandel voor Drogisterijen, Supermarkten en Marktkooplieden. Van oorsprong zijn wij een Groothandel welke met name Wasmiddelen en Schoonmaakartikelen verkoopt. Al snel kwam de vraag van omliggende Drogisterijen naar verzorgende, oftewel cosmetica producten.


Frans Wiering is het bedrijf in 1973 begonnen. Van oorsprong had Thermopreen met name een regionale verkoopfunctie, op bijna elke hoek van een straat was namelijk wel een drogist gevestigd. Klanten kwamen voornamelijk zelf de inkopen doen in het pand aan de Zichtenbruglaan te Den Haag. Het bedrijf groeide uit het pand en in 1993 zijn we verhuist naar de Zilverstraat te Den Haag. 

In 2010 heeft Wanda Wiering het bedrijf overgenomen. De tijden zijn veranderd. Het straatbeeld is aangepast en de "kleinere" drogist is nagenoeg verdwenen. Internet heeft zijn opmars genomen in de wereld en dit heeft invloed gekregen op onze werkwijze. Klanten bezoeken onze zelfbedieningsgroothandel minder vaak, onze eigen webwinkel voor detaillisten wordt steeds vaker ingezet om bestellingen te plaatsen en ook wij groeien mee met de techniek en kunnen bestellijsten aanleveren bijvoorbeeld via onze API verbinding. 
Inmiddels leveren wij door geheel Nederland middels vervoerders en zelfs daarbuiten. 


Heeft u nog leuke, oude producten en/of verpakkigen van drogisterij artikelen? 
Wij vinden het altijd leuk om ons 'kleine museum' uit te breiden met deze artikelen. Frans is begonnen met de verzameling en deze heeft Wanda voortgezet na de overname. Hiervoor wordt internet afgestruind, maar we krijgen ook regelmatig producten van mensen die gaan opruimen en het zonde vinden op het weg te gooien, maar er zelf niets meer mee doen. Wij zijn altijd erg blij met een uitbreiding. Wij zullen ze met alle respect en zorgzaamheid behandelen en ze een mooie plek geven. Het geeft een mooie aanvulling op onze historie. 

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief