Nieuw in het assortiment van Xpel!
Shampoo en conditioner met de heerlijke geur van Green Tea of Aardbei.

Ook zijn er 2 nieuwe varianten body wasn, namelijk een banana en een ginger variant.

BEN&ANNA NATURAL SODA DEODORANT

BEN&ANNA is een natuurlijke deo op basis van Soda. Op een gezonde manier krijgt zweetgeur geen kans. BEN&ANNA bevatten geen aluminiumzouten en geen parabenen.  BEN&ANNA is o.a. VEGAN en NATRUE gecertificeerd.

BEN&ANNA is nu verkrijgbaar in een recyclebare papertube verpakking, de verpakking mag bij het oud papier. Dit maakt BEN&ANNA volledig NO PLASTIC en ECO PROOF.

De natuurlijke deodorant, die werkt! Ontdek nu onze populaire Ben&Anna Deodorant met 100% natuurlijke producten. Vegan, dierproefvrij en verpakt in FSC gecertificeerd papier. Verkrijgbaar in 7 varianten.

Jack N' Jill heeft een assortiment natuurlijke verzorging voor baby´s, peuters en jonge kinderen - veilig, leuk en milieuvriendelijk!

 

Jack N' Jill is een Australisch familiebedrijf, opgericht in 1949 te Melbourne. De producten worden nog steeds gemaakt in Australië, maar inmiddels geëxporteerd naar meer dan 30 landen over de hele wereld.

Zoals zoveel prille ouders maakte de huidige generatie eigenaren van Jack N' Jill zich zorgen na de geboorte van hun eerste kind. Vooral vanwege de milieuproblemen, de effecten daarvan op de toekomst van hun kind. Ze werden zich meer en meer bewust en gingen zich afvragen aan welke additieven en chemicaliën kinderen werden blootgesteld. Ze kwamen tot de ontdekking dat de keuzes in mondhygiëne en persoonlijke verzorging in de vroege kindertijd te wensen overliet. Met hun farmaceutische achtergrond begon Jack N' Jill met het formuleren van de absoluut veiligste producten voor hun eigen kinderen en de uwe. Daarom hebben ze alle natuurlijke, hypoallergene producten met organische ingrediënten geformuleerd en, waar mogelijk, de verpakking zo ontworpen dat deze minimaal, recycleerbaar en BPA-vrij is.

Van eerste tandje tot en met melkgebit! Een goede mondhygiëne draagt bij tot het welzijn van kleine kinderen. Gezond tandvlees zorgt ervoor dat er later gezonde, sterke tanden zullen groeien.

De tandpasta van Jack N' Jill is verkrijgbaar in diverse fruitige smaken en is 100% veilig voor jonge kinderen, vooral omdat ze de neiging hebben om tandpasta door te slikken, in plaats van het uit te spugen. Naast de tandpasta heeft Jack N' Jill de eerste Bio-tandenborstels voor kinderen ontworpen en vervaardigd met handvatten die zijn gemaakt van non-GMO maïszetmeel en daarom biologisch afbreekbaar en recyclebaar zijn.

Het hele assortiment van Jack N' Jill is ontworpen om aantrekkelijk te zijn voor kinderen. Bovendien zo leuk dat ouders het niet erg vinden om het in de badkamer neer te zetten.

Jack N' Jill… altijd natuurlijk, altijd veilig, altijd goed... en o zo schattig!

Neutral Anti White & Yellow Marks Spray is speciaal ontwikkeld om zacht te zijn voor je huid en witte strepen te voorkomen bij zwarte kleding en gele vlekken te voorkomen bij witte kleding. Door nieuwe technologieën met gemaskeerde oliën zorgt de Neutral Anti White & Yellow Marks Spray ervoor dat de strepen en vlekken minder zichtbaar worden.

Neutral Anti White & Yellow Marks spray bevat 0% parfum, 0% kleurstof en 0% alcohol. Hierdoor is het ideaal voor de gevoelige huid. Als je extra gevoelig bent voor bepaalde stoffen zoals parfum en alcohol, is de kans op een geïrriteerde huid groter. De spray kan direct na het ontharen worden gebruikt en heeft een langdurige bescherming.

Natuurlijke tandpasta in een glazen potje

Stralende witte tanden door de hoogwaardige ingrediënten, zoals diondoorn, kamille, kaneel en calcium. En ook voor onze tandpasta geldt natuurlijk: dieprproefvrij, vegan en vrij van controversiële producten, zoals parabenen, microplastics of ftalaten.

Verkrijgbaar in tandpasta's, Tandpoeder en mondwater.

Pagina 1 van 23

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief