Over ons

Thermopreen is een zelfbedieningsgroothandel in cosmeticaproducten.
Wij werken met een klein, maar zeer hecht team.

Wie zijn wij

Thermopreen is een groothandel in cosmeticaproducten voor de drogist, webwinkel, marktkoopman, supermarkt en aanverwanten. Wij zijn van oorsprong een zelfbedieningsgroothandel, u kunt helaas niet meer ons bedrijf bezoeken en zelf inkopen doen. U kunt wel via de webwinkel een order plaatsen en deze zelf afhalen op onze locatie in Den Haag. 

Naast de webwinkel hebben wij ook een prijslijst welke via de nieuwsbrief of de API koppeling is te downloaden. 

Thermopreen biedt u een compleet assortiment drogisterij-artikelen, gezondheidsproducten, natuurlijke en biologische cosmetica, huishoudelijke en textielverf producten. 

Wij verkopen alle grote A-merken uit de cosmeticabranche. Momenteel hebben wij meer dan 7.500 verschillende artikelen standaard voorradig van meer dan 400 merken. Voor meer informatie over ons assortiment kunt u via het menu naar het assortiment gaan. U kunt na een eenmalige registratie direct via onze webwinkel een bestelling plaatsen, voor meer informatie omtrent bestellen via onze webwinkel klik hier.

Wekelijks ontvangen wij nieuwe producten binnen van onze leveranciers, het is ons streven de nieuwste producten zo snel mogelijk voorradig te hebben. U kunt zich geheel vrijblijvend inschrijven voor onze nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven over ons assortiment en al het nieuws uit de branche.

Verschillende detaillisten kopen bij ons in:

Drogisterijen

Online drogist

Make-up voor drogist en online webwinkel

Export

Professionele textielverf

Waarom Thermopreen

Juist in deze tijd van economische onzekerheid is het niet onverstandig verder te kijken dan uw huidige leveranciers. Veel van uw collega’s gingen u al voor en scoorden opmerkelijk veel voordeel, mede doordat Thermopreen een zeer transparant prijsbeleid voert. Al onze prijzen zijn netto, er wordt geen bonus of korting achteraf gegeven. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Vanaf 2020 zullen wij geen beurs meer organiseren. Hiervoor in de plaats volgt een promotionele promomaand via de folder en nieuwsbrief met zeer scherpe acties. Indien u bent ingeschrevn voor de nieuwsbrief ontvangt u hier meer informatie over via de nieuwsbrief. 

Elke twee weken brengen wij een actiefolder uit, deze wordt u toegestuurd per nieuwsbrief. In deze folder proberen wij zoveel mogelijk in te spelen op de vragen uit de branche. U kunt zich onderaan deze pagina inschrijven voor onze nieuwsbrief. 

In de nieuwsbrief worden ook de allerlaatste introducties vermeld, wijzigingen in het assortiment en laatste nieuws. 

Voor meer informatie omtrent de beurs of folder kunt u contact met ons opnemen.

Bijzondere gelegenheid

Heeft u een bijzondere gelegenheid, overname winkel, geboorte (klein)kind, verhuizing of verbouwing winkel, huwelijk, zoveel jarig bestaan van de winkel? Wij blijven graag op de hoogte van al het nieuws (wij zijn gewoon nieuwsgierig te noemenJ). Laat het ons weten…

 

Leveranciers

Bent u leverancier en u wilt met ons samenwerken, dan vragen wij u contact op te nemen met Wanda Wiering via mail of telefonisch 070-3292137.

Wij zijn continu bezig ons assortiment uit te breiden met cosmetica gerelateerde producten. Categorieën welke wij momenteel onze focus heeft, zijn: natuurlijke en biologische merken, make-up, cadeau gerelateerde producten en vernieuwend assortiment.  


Wij versturen elke 2 weken een nieuwsbrief met actiefolder. En ongeveer eenmaal per maand versturen wij een nieuwsbrief met het laatste nieuws omtrent ons assortiment, wat is er nieuw, wat veranderd er etc. 


Op onze website wordt elk nieuw product dat in ons assortiment wordt opgenomen vermeld met tekst en banner. Bekijk hier onze nieuwspagina. 

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief