Palmolive in 500 & 750 ml!

De meest populaire varianten van Palmolive hebben we nu ook in grotere formaten!
De volgende varianten hebben we in 750 ml:
Natural Amandel Blossom & Amandel Melk
Natural Olijf & Melk
Natural Macadamia Butter & Cocoa
Natural Orchidee & Melk

Toch een slagje kleiner? Geen probleem! 
De volgende varianten hebben we ook in 500 ml:
Natural Amandel Blossom & Amandel Melk
Natural Olijf & Melk

Heel veel verschillende varianten

Naast de bekende geuren van Olijf & Melk, Orchidee & Melk, of de Almond Blossom & Milk hebben we veel meer geuren nu in het assortiment!
Allemaal in de 250 ml formaat

Alluring Love: Geniet van liefde en affectie met de heerlijke geuren van Palmolive Aroma Essence Alluring Love. Deze douchegel is een bodywash ontworpen met een geurtechnologie die bijdraagt aan een gevoel van liefde bij elke douchebeurt.

Forever Happy: Versterk je geluksgevoelens met Palmolive Aroma Essence Forever Happy douchegel. Deze betoverende douchegel is ontworpen met een geurtechnologie die een goed humeur bevordert en bevat tonen van frangipani bloemen en zoete oranjebloesem die je een gelukkig gevoel geven.

Sweet Delight: Versterk je geluksgevoelens met Palmolive Aroma Essence Sweet Delight douchegel. Deze betoverende douchegel is ontworpen met een geurtechnologie die een goed humeur bevordert en bevat tonen van heerlijke, sappige bessen en vijgen die je een opgewekt gevoel geven.

Pampering Oil: Palmolive Thermal Pampering Oil douchegel met macadamia-olie heeft een heerlijke geur en lekkere olie-textuur! De formule bevat 100% natuurlijke essentiële oliën om je te helpen je meer verbonden te voelen met de natuur.

Revitalising: Geniet van een moment voor jezelf en spa-achtige verwennerij bij elke douchebeurt met Palmolive Thermal Revitalising Gel douchegel. Deze bodywash met algen en lotusbloemen heeft een heerlijke geur en lekkere gel-textuur om je te helpen je meer verbonden te voelen met de natuur.

Wellness Balance: Trakteer jezelf op een moment waarop je zich dichter bij de natuur voelt met Palmolive Wellness Balance Douchegel. De zachte formule is voor 95% biologisch afbreekbaar en bevat ingrediënten van 95% natuurlijke oorsprong*, waaronder hennepzaadextract en 100% essentiële oliën.

Wellness Revive: Gun jezelf een verkwikkend moment en voel je verbonden met de natuur dankzij Palmolive wellness revive douchegel met macadamia-extract. Onze body wash heeft een milde formule met 100% natuurlijke etherische olien voor een verkwikkend moment onder de douche.

Bekijk het gehele assortiment op de webshop!

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief