We hebben heel veel nieuwe producten van Ambre Solaire binnen!
Ambre Solaire staat op de voorgrond van zonbescherming door miljoenen mensen te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Samen met experts en innovatieve zonbeschermingsproducten maken zij de zon zo veilig mogelijk. Zo kun jij heerlijk van de zon genieten zonder je druk te maken.
Garnier Ambre Solaire is ook geschikt voor de meest gevoelige huid.Met de Garnier Ambre Solaire zonnebrand kan iedereen onbezorgd genieten van de zon tijdens de vakantie.
Ambre Solaire heeft verschillende beschermingsfactoren, van 30 tot 50+. Ook hebben ze speciale zonnebrand voor de gevoelige huid, voor kinderen, en de mist die meteen dekt en geen witte spreken achterlaat!

Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert+ Super UV SPF50+ is je dagelijkse wapen in de strijd tegen uv-stralen en vervuiling.
De formule wordt snel door je huid opgenomen en hydrateert haar 24 uur lang. Ontwikkeld voor je gezicht en het gevoelige gedeelte rondom je oogcontouren en is geschikt voor onder make-up.

Ook heeft Garnier Ambre Solaire nu zelfbruinende gezichtsdruppels, een hoogwaardige bruiningsoplossing gemaakt van 100% natuurlijke actieve en botanische ingrediënten!

Ambre Solaire After Sun hydrateert en kalmeert de vochtarme huid na blootstelling aan de zon. De verfrissende formule verzacht de huid en hydrateerd het gedurende 24 uur lang.
De dermatologisch geteste formule is verrijkt met aloë vera extract en wordt snel opgenomen door de huid na blootstelling in de zon.

 

Bekijk nu onze website voor het gehele assortiment!

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief