Van Natuur. Voor de Natuur. Voor Iedereen!

Burt's Bees, een geliefd merk dat bekend staat om zijn toewijding aan natuurlijke ingrediënten en ecologische duurzaamheid.
Het merk heeft een fascinerend oorsprongsverhaal dat begon met de ontmoeting van twee individuen met enorm verschillende achtergronden.
Burt Shavitz, een voormalige fotojournalist uit Manhattan, en Roxanne Quimby, een kunstenaar die in San Francisco woont, zochten allebei rust van de drukte van het stadsleven en kwamen uiteindelijk terecht in de ongerepte wildernis van Maine.
Daar werd Burt de plaatselijke ‘bijenman’, die honing verkocht uit zijn truck om in zijn levensonderhoud te voorzien. Toen hij Roxanne ontmoette, deelde hij zijn kennis over bijen, en samen experimenteerden ze met het gebruik van overtollige bijenwas om kaarsen en lippenbalsem te maken.
Dit leidde tot de oprichting van Burt's Bees, een merk dat het belang van verbonden blijven met de natuur waardeert en vandaag de dag net zo overtuigend is als toen!

 

Burt's Bees Natuurlijke Babyverzorging

Een zachte start van het leven, zoals de natuur het bedoeld heeft!
De meeste kennen Burt's Bees van hun lippenbalsem producten, maar hun babylijn mag zeker ook in de spotlight!
De verzorgende en natuurlijke babyproducten zijn speciaal gemaakt om de huid van de kleine bij de liefde en aandacht te geven die het verdient.
Alle Burt's Bees Baby producten zijn van 98,9% van natuurlijke oorsprong, PH neutraal, en vegan!
Ook zijn de producten vrij van ftalaten, parabenen, minerale oliën en SLS!
Een zachte, natuurlijke, en verzorgende babylijn voor elke kleine bij!

Wist je ook dat dde producten van Burt's bees dierproefvrij zijn? Ook heeft Burt's Bees recycleerbare verpakkingen, is door dermatologen getest, hypoallergeen, heeft een verantwoordelijke inkoop, en zijn ze koolneutraal gecertificeerd!

Hydraterende lippenbalsems voor elk moment

Ook je lippen verdienen de beste verzorging. Het uitgebreide assortiment van Burt’s Bees zorgt er daarom ook voor dat jouw lippen niets tekort komen. De lippenbalsem is hydraterenden voedend voor droge lippen en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het is vrij van schadelijke chemicaliën zoals parabenen, ftalaten, vaseline of SLS en is niet op dieren getest. Er zijn zowel neutrale lippenbalsems als met een smaakje verkrijgbaar.
Kies bijvoorbeeld voor één van de getinte Lip Balms of Lip Shimmers voor een natuurlijke glans. Juist op zoek naar iets gewaagder? Probeer dan één van de prachtige kleuren uit de Burt’s Bees lippenstiftcollectie!

Wij hebben een uitgebreid assortiment van de Burt's Bees lippenbalsems, bekijk de gehele collectie in onze webwinkel!

 

Burt's Bees Handcreme

De Burt's Bees handcreme's geven de handen de aandacht die zij verdienen . De formule zit vol met botanische oliën, kruiden en bijenwas om hardwerkende, ruige, droge handen te hydrateren. Het is een alledaags wonder.
Deze niet-vette formule is dermatologisch getest. De makkelijk knijpbare tube handcrème is handig van formaat voor in de handtas of om in de auto mee te nemen. Laat je handen zien wat liefde is!
Net als alle Burt's Bees producten zijn de handcreme 99% natuurlijk en vrij van parabenen, SLS, petrolatum en sybthetische geuren.

Bekijk het gehele Burt's Bees assortiment in onze webwinkel!

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief