Marcel's Verhaal

Zijn visie was, en is nog steeds, om de wereld van zeep te veranderen. Marcels gootsteenkastje stond vol met agressieve, chemische spullen waar de wereld niet bepaald schoner van wordt.
Dat moest anders kunnen: een schoon huis én een gezonde planeet. Hij stortte zich op het ontwikkelen van ecologische zeep.
Dat was het begin van een lijn aan veganistische en bijna volledig biologisch afbreekbare producten voor je hele huis en zelfs voor onder de douche.
Ecologische zepen in flessen van 100% gerecycled plastic, goed voor jou én voor de planeet. Feel Good Cleaning noemen ze dat.

Marcel blijft altijd bezig om zijn drie beloftes waar te maken: Marcel's Green Soap ruikt fantastisch, is heerlijk in gebruik en ook eco-vriendelijk!
Het merk wordt steeds populairder onder de consumenten, en met een goede reden!

Assortiment

Het assortiment van Marcel's Green Soap bestaat uit veel verschillende schoonmaak- en verzorgingsproducten. Van shampoo tot vaatwastabletten, en een groot assortiment van reinigingsartikelen!
Alle producten ruiken ook nog eens heerlijk! zo hebben ze de combinatie's van; argan & oudh, sinasappel & jasmijn, vanille & kersenbloesem, en nog veel meer!
Het assortiment van Marcel's Green Soap bestaat uit de volgende producten:

  • Allesreiniger
  • Handzeep
  • Afwas & Vaatwas
  • Wasmiddel
  • Toiletreiniger
  • Shampoo & Conditioner
  • Showergel
  • Deodorant
  • Hygiënische Doekjes
  • Zeep, en nog veel meer!

Met Marcel's Green Soap maak je niet alleen je huis & lichaam schoon, maar ook de wereld om ons heen. Het assortiment maakt gebruik van 100% gerecycled plastic, is 100% vegan en minstens 97% biologisch afbreekbaar!

Wasmiddel met een goed verhaal

Ook hebben wij nu de wasmiddel van Marcel's Green Soap in ons assortiment!  
Met Marcel’s Green Soap wasmiddel was je niet alleen je wasgoed schoon, maar de wereld om je heen ook. Wist je dat Marcel’s Green Soap de eerste is in Nederland met een vloeibaar wasmiddel zonder palmolie?
Met palmolievrij wasmiddel was je pas écht schoon.

Kies je voor Marcel's Green Soap, dan kies je voor duurzaam wasmiddel waar geen luchtje aan zit. Alhoewel… de unieke geurcombinaties van Patchouli & Cranberry, Peach & Jasmine of Vanille & Katoen laten jouw was wél de hele dag heerlijk ruiken!

Marcel’s Green Soap wasmiddel navulverpakking
Maar ook hebben wij van deze geuren de navulverpakkingen!
Waarom wasmiddel in navulverpakking? Nou, er zitten heel wat voordelen aan. Voor zowel het milieu als je eigen portemonnee loont het om voor navulverpakkingen te kiezen. 85% plastic wordt bespaart wanneer je een navulzak koopt in plaats van een fles wasmidde.?
Ook zijn navulverpakkingen een stuk goedkoper. Dus wil je een beetje betaalbaar duurzaam wassen, dan zijn navulverpakkingen een mooie uitkomst.
De navulverpakkingen zijn makkelijk hersluitbaar door handige schroefdop en heeft een 100% recyclebare verpakking!

Nu ook Marcel’s Green Soap kleur wasmiddel
We hebben ook een nieuwe color variant van Marcel's Green Soap, voor extra bescherming en verzorging van de gekleurde was. Deze nieuwe variant komt in een heerlijke geur van perzik en jasmijn. En een bijpassende wasverzachter vind je binnenkort ook in ons assortiment. Zo blijft die heerlijke zomerse geur nóg langer in je kleding hangen!

 

Alle producten zijn Microplastic Vrij!

De producten van Marcel’s Green Soap waren altijd al vrij van microplastics. En sinds januari 2023 dragen ze ook officieel het certificaat 'Zero Plastic Inside' van de Plastic Soup Foundation. Merken die 100% vrij zijn van microplastics, krijgen van hen ‘t Zero Plastic Inside certificaat.

Microplastics worden overal gevonden: in oceanen, de bodem, het oppervlaktewater en onlangs hebben wetenschappers de minuscule stukjes plastic zelfs gevonden in het menselijk lichaam. Hoe schadelijk de aanwezigheid van de deeltjes is, is nog onbekend. Maar de aanwezigheid is geen fijn idee. Maar Marcel's Green Soap is trosts dat hun producten de certificering "Zero Plastic Inside" mag dragen en hoopt andere merken te inspireren!

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief