Nieuw van Kneipp, Home Fragrances !!

Verkrijgbaar in 3 varianten geurkaarsen en 3 varianten geurstokjes.

  • Geurkaars Macadamia-Star Anise-Orange
  • Geurkaars Sandalwood-Patchouli
  • Geurkaars Vetiver-Mandarin

 

  • Geurstokjes Lavender
  • Geurstokjes Sandalwood-Patchouli
  • Geurstokjes Vetiver-Mandarin

Geurkaarsen:

Kneipp World of Fragrances

De Kneipp World of Fragrances producten zorgen voor de juiste sfeer in huis en creëren een rustgevende omgeving. De geurkaarsen kunnen de gewenste geur in een woonruimte creëren die past bij je stemming. De geuren met natuurlijke etherische oliën zijn niet alleen aangenaam voor de neus, maar beïnvloeden ook het welbevinden.

 

Modern puristisch design en herbruikbaar

De scented candles van Kneipp hebben een modern puristisch design en zijn voorzien van een hersluitbare bamboe-deksel. De kaars heeft 20 branduren. Na gebruik kan de kaars met het decoratieve deksel weer aromadicht worden afgesloten. Het glas is na gebruik van de kaars ook te gebruiken voor andere decoratieve toepassingen of om iets in te bewaren.

Verkrijgbaar in 3 varianten geurkaarsen en 3 varianten geurstokjes.

 

Geurstokjes:

Leave the daily stress at your home! 
De Kneipp® Scented Sticks zorgen voor de juiste sfeer in huis en creëren een rustgevende omgeving. De geurstokjes geven hun geur gelijkmatig af in de ruimte. De verpakking is afsluitbaar om de geur te kunnen doseren. De geurintensiteit kan worden aangepast aan de individuele behoefte door te variëren in het aantal stokjes.

Geïnspireerd door de natuur
De geuren van Kneipp World of Fragrances met natuurlijke etherische oliën zijn niet alleen aangenaam voor de neus, maar beïnvloeden ook het welbevinden. * Met natuurlijke etherische oliën * Aromacologische competentie * Inspired by nature * Made in Germany.

Moderne verpakking voor elk interieur
Deze Kneipp Fragrance Sticks zijn modern en minimalistisch vormgegeven en met gebruik van natuurlijke materialen zodat ze passen in elk interieur. Een ronde glazen fles met een puristische houten houder voor de stokjes. De labels op de glazen fles zijn makkelijk verwijderbaar.

 

 

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief