Elke week wordt er in Nederland 4 miljoen liter schoonmaakmiddel door de gootsteen gespoeld. En elke week belanden er 4 miljoen plastic verpakkingen in het milieu. Dat moet anders!

Marcel vindt dat het ook anders kan. Waarom stoppen we niet allemaal met het gebruik van die agressieve chemicaliën en aardolie in en rond het huis? Het is gevaarlijk, milieuonvriendelijk en... er zijn prima alternatieven beschikbaar. Met de duurzame zeep van Marcel's Green Soap maak je niet alleen je huis schoon, maar ook de wereld om ons heen.

Vol met natuurlijke ingrediënten

Het verschil met reguliere huishoudmiddelen ligt in de soort chemicaliën. Zo maken wij gebruik van plantaardige, natuurlijke biologisch afbreekbare en veilige chemicaliën in tegenstelling tot petrochemische stoffen, synthetische, chemische stoffen. Elk product van Marcel’s Green Soap is zonder parabenen, zuren, ammonia, chloor en kleurstof. Allemaal stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, je huis of je lichaam.

Geen dierproeven

Wij maken absoluut geen gebruik van dieren om onze producten te testen. Ook weten wij dat onze leveranciers geen dierproeven gebruiken. Daarbij zijn de producten veilig om te gebruiken in de omgeving van dieren.

Veganistisch

De producten zijn veganistisch. Ook de glycerine die wij gebruiken is plantaardig.

Minstens 97% biologisch afbreekbaar

Alle producten van Marcel's Green Soap zijn minstens 97% biologisch afbreekbaar. Onder biologisch afbreekbaar verstaan wij dat het volledige product binnen 28 dagen afbreekt in CO2 en water. De producten van Marcel’s Green Soap bevatten o.a. ook zouten. Dit wordt gebruikt voor de pH, voor het oplossen van vuil en ook om het wat dikker te maken. Zouten zijn nooit af te breken in water en CO2, dus daarom die 97%.

Marcel’s Green Soap is wel natuurlijk maar niet biologisch 
Nee, de producten zitten wel vol met natuurlijke ingrediënten maar niet alle producten die we gebruiken hebben een biologisch certificaat. Onze producten zijn wel minstens 97% biologisch afbreekbaar.

geuren marcels green soap

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief