Natuurlijke innerlijke en uiterlijke schoonheid!

Neal's Yard Remedies, opgericht in 1981, is een modern merk die bekroonde natuurlijke en biologische gezondheid en schoonheid creëert.
Neal's Yard is een dierproefvrij, certified carbon neutral, organic, en ethisch verantwoord bedrijf!

Wij hebben de heren lijn in ons assortiment, perfect voor de klant zelf, voor vaderdag, of een andere gelegenheid!

Blauwe flessen, voor een groene toekomst
De producten zitten in unieke blauwe flessen. De flessen zien er niet alleen fantastisch uit maar het blauwe pigment beschermt tegen zonlicht en helpt de kostbare natuurlijke ingrediënten erin te beschermen en te behouden. Maar hun houdbaarheid beperkt zich niet tot het verzorgen van de producten, ze kunnen een heel nieuw leven gaan leiden.

Prachtig Brits
Een trots Brits bedrijf, hebben een eco-fabriek, kantoren en een winkel in het prachtige landschap van North Dorset. Het bevindt zich te midden van hectares biologische tuinen, velden en weiden. Hier verbouwt de hoofdtuinier Fraser en zijn team de biologische calendula, sint-janskruid, verbena en citroenmelisse die in veel van de producten worden gebruikt.

Kleinschalige productie
Neal's Yard maakt de producten in kleine batches om ervoor te zorgen dat ze zo vers en effectief mogelijk zijn. Het productieteam vult, labelt en verpakt de producten voordat ze elke fles, pot en tube met de hand controleren om kwaliteit en consistentie te garanderen.

Bekijk de producten nu op onze site!

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief