We hebben nieuwe inlegzolen van Scholl in ons assortiment!
De In-Balance lijn heeft de volgende inlegzolen:

  • In- Balance: Knie tot Hiel (Maten: S, M, L)
  • In-Balance: Lage Rug (Maten: S, M, L)
  • In-Balance: Peesplaatontsteking (Maten: S, M, L)

Onze voeten kunnen het uitgangspunt zijn voor alledaagse klachten, die optreden in de knieën tot de hiel. De Scholl In-Balance inlegzolen zijn samen met een team van biomechanische experts ontwikkeld en werken drievoudig om pijn van knie tot hiel te verlichten. Klinisch geteste drukontlasting. De Scholl In-Balance, zolen bij pijn in de onderrug zijn speciaal hiervoor ontworpen.

Pijn in de onderrug kunnen je dagelijkse activiteiten beïnvloeden. Het kan zo zijn dat je voeten de oorzaak van de pijn kan zijn. Een ongelijkmatige drukverdeling of een verkeerde voetpositie kan negatieve effecten hebben die leiden tot pijn in de onderrug. De Scholl In-Balance inzetstukken voor pijnverlichting met hun unieke Motion Control Structure bieden drukontlasting waar je ze het meest nodig hebt.

Bij een peesplaatontsteking is het belangrijk de voeten zoveel mogelijk te ontlasten en te laten rusten. Het gebruik van inlegzolen wordt er extra ondersteuning gegeven aan de voeten, waardoor deze minder belast worden. De Scholl In-Balance inlegzolen Peesplaatonsteking helpen hierbij. Verder bieden de inlegzolen extra confort wat voor verlichting van de pijn in de voeten zorgt.

Bekijk het gehele Scholl assortiment nu op onze website!

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief