Nieuw in het assortiment! De Avent Natural Response 3.0

De vernieuwede versie van de Natural lijn van de Philips Avent flessen zijn gearriveerd!
De flessen en flesspenen uit de Philips Avent Natural serie zijn ideaal voor pasgeboren baby’s. De Natural spenen zijn geschikt voor de eerste toevoer van melk.
De vorm van de speen lijkt op die van een borst en stimuleert het natuurlijk aanleggen.
Verder beschikken de flessen en spenen over een antikrampjesventiel, wat lekken tijdens het voeden voorkomt, een wijde hals voor eenvoudig vullen en schoonmaken en zijn de flessen BPA vrij.

4.png

De nieuwe Natural Response en met AirFree-ventiel

Kalm en comfortabel voeden. De Natural Response-speen volgt het unieke ritme van je baby voor zuigen, doorslikken en ademen.
Het AirFree-ventiel is ontworpen om extra bescherming te bieden tegen problemen met voeden door te voorkomen dat er lucht in het buikje van je kleintje terechtkomt tijdens het rechtop voeden en om krampjes, gas en brandend maagzuur te voorkomen.

De flessen hebben wij in verschillende maten, maar ook zijn er veel verschillende opties in patronen en kleuren!

5.png

Natural Response, gemaakt van puur glass,

De glazen Philips Avent-fles is gemaakt van borosilicaatglas en is bestand tegen hitte en plotselinge grote temperatuurverschillen.
Daarom kan de fles veilig worden opgeborgen in de koelkast, worden opgewarmd en is de fles geschikt voor sterilisatie.

Wij hebben hiervan verschillende maten in het assortiment! Maar ook een starterset met 3 zuigflessen erin.

De Natural zuigfles spenen

De speen laat enkel melk door als de baby actief aan het drinken is.
De Natuurlijke Zuigreflex-speen past bij het natuurlijke drinkritme van je baby, waardoor je borstvoeding en flesvoeding eenvoudig kunt combineren. De speen heeft een unieke opening die alleen melk doorlaat als de baby actief aan het drinken is. Dus als de baby pauzeert om te slikken en ademen, stopt de melk ook.
Op een natuurlijke manier aanleggen vanwege de borstvormige speen. De brede, zachte en flexibele speen is ontworpen om de vorm en het gevoel van een borst na te bootsen, zodat je je baby comfortabel kan aanleggen en voeden.

Kies de juiste toevoersnelheid voor je baby
Elke baby drinkt anders en ontwikkelt zich in zijn eigen tempo. We hebben een serie toevoersnelheden ontworpen, zodat je de perfecte snelheid voor je baby kunt vinden en de fles kunt personaliseren. Alle Natuurlijke Zuigreflex-spenen zijn gemaakt van zachte siliconen.

Avent Starterset, perfect als cadeau om te geven aan de nieuwe ouders.

De Avent Startersets Natural 3.0 zijn het perfecte cadeau om in winkel te verkopen. Wij hebben vier verschillende sets in ons assortiment!
De startersets die wij hebben zijn:

  • Avent Starterset Natural 3.0 2x Fles Deco +
    Inhoud: 2x Avent Natural Response Zuigflessen 260 ml, 2x Avent Ultra Air spenen 0-6 maanden
  • Avent Starterset Natural 3.0 3x Fles Glas
    Inhoud: 1x Avent Natural Response Glas Zuigfles 120 ml, 2x Avent Natural Response Glas Zuigflessen 240 ml, 1x Avent Ultra Air spenen 0-6 maanden
  • Avent Starterset Natural 3.0 4x Airfree Fles +
    Inhoud: 2x Avent Natural Response Zuigflessen met AirFree-ventilatie 125 ml, 2x Avent Natural Response Zuigflessen met AirFree-ventilation 260 ml, 1x Avent Ultra Soft fopspeen 0-6 maanden, 1x Flessenborstel
  • Avent Starterset Natural 3.0 4x Fles
    Inhoud: 2x Avent Natural Response Zuigflessen 125 ml, 2x Avent Natural Response Zuigflessen 260 ml, 1x Avent Ultra Soft fopspeen 0-6 maanden, 1x Flessenborstel

 

Bekijk de gehele collectie nu in onze webwinkel!

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief