Smart is het nieuwe Bio Ecologsische merk bij Thermopreen.

Het merk biedt verschillende keukenhanddoek, droogmatten, en vaatdoeken van zachte microvezel die steeds weer gewassen en hergebruikt kan worden. 

De collectie bevat ook de Smart nieuwe, gepatenteerde en FSC ® -gemarkeerde afwasborstels in beukenhout, siliconen en natuurlijk paardenstaarthaar.

 

Biologische Zachte Vaat- en Keukendoeken

Met trots presenteert Smart een reeks hoogwaardige vaat- en keukenhanddoeken van zacht, gecertificeerd biologisch katoen. Het katoen is gecertificeerd volgens de OCS-standaard 100% biologisch.
Geweven in een traditioneel Scandinavisch patroon met een zachte en mooie kleurenschaal, passend bij uw keuken.
De producten zijn zacht en zeer absorberend.

 

Microvezel Artikelen

De vaatdoek van zachte, soepele en sterk absorberende microvezel verwijdert effectief vuil en vlekken. Het is perfect voor het polijsten en reinigen van werkbladen, fornuizen, gootstenen, kranen en tafels.
De doek veegt het oppervlak schoon en geeft een glanzend resultaat zonder strepen. Droogt snel.

De droogmat is gemaakt van sterk absorberende microvezel. Perfect voor potten, pannen en serviesgoed. Vooral goed voor delicatere vaat, zoals fijn porselein of kristalglas dat niet in de vaatwasser wil.
Zowel de mat als de vaat drogen snel, zonder mist op oppervlakken achter te laten.
Het kan gemakkelijk worden opgevouwen of opgehangen wanneer het niet in gebruik is.

 

Smart Ergonomische Afwasborstels

Design, kwaliteit en efficiëntie staat centraal!
De afwasborstels van Smart zijn een mix van siliconen, roestvrij staal en FSC-gecertificeerd hout - alles gecombineerd in een afwasborstel die zowel mooi als ergonomisch is.

De afwasborstel heeft een comfortabele siliconen handgreep en een borstelkop van FSC-gemarkeerd beukenhout met paardenstaartmixharen.
Het is zacht bij het wassen van zilver, glas en kristal, maar tegelijkertijd effectief voor potten en pannen.
De opzetborstel is vervangbaar, dit gaat eenvoudig door het siliconen gedeelte van het handvat af te trekken om de opzetborstel los te maken.

Smart Nature FSC® is een serie kleurrijke afwasborstels met een nieuw aansprekend design.
De FSC-gelabelde afwasborstels in de Smart Nature serie bieden een perfecte combinatie van traditionele materialen en moderne eisen aan hoge efficiëntie en kwaliteit.

Bekijk het gehele assortiment in onze webshop!

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief