Greenhub biedt diverse natuurlijke sponzen en doeken die perfect samengaan met ecologische schoonmaakmiddelen.

De producten zijn stuk voor stuk van natuurlijke materialen gemaakt en gaan voor langere tijd mee. Laat ze zo nu en dan een rondje meedraaien in de vaatwasser of wasmachine en ze zijn weer als nieuw en de sponzen zijn honderd procent plantaardig en plasticvrij. De schoonmaakproducten van GreenHub zijn puur natuurlijk. Multifunctioneel, verantwoord ontgonnen of biologisch verbouwd, bio-afbreekbaar en daardoor veilig voor het milieu.
In het assortiment vind u o.a. Vloeibare Groene zeep, Kristalsoda, Vlekkenzout, Zuiveringszout en Wasnoten, verschillende sponsen, en essentiële oliën.

 

Plantaardige sponzen van Greenhub: schoonmaken op verantwoorde wijze
Momenteel zijn er vier soorten Greenhub-sponzen beschikbaar. Al deze sponzen zijn gemaakt van natuurlijke materialen.

 

Cellulose-spons voor het zware schoonmaakwerk
Onze 100% natuurlijke schoonmaakspons is een veel steviger alternatief dan de synthetische variant. Speciaal gemaakt voor zware klussen en met een lange levensduur. Daarbij heeft de spons een zeer hoog absorptievermogen.
De spons is gemaakt van cellulose en is uitermate geschikt voor het grove schoonmaakwerk. Een must-have in je schoonmaakkastje! Spoel de spons na ieder gebruik goed uit en pak ‘m eens in de aantal maanden even mee met de handwas.

All-purpose handsponsjes van natuurlijke cellulose
Deze kleinere handsponsjes zijn op meerdere fronten bijzonder te noemen. Zo passen ze precies in je hand en zijn ze ultradun. En door hun super-absorberende eigenschappen zijn ze ideaal voor het reinigen van oppervlakken zoals tafels, ramen en spiegels. De all-purpose handsponsjes van Greenhub zijn per twee stuks te koop en zijn gemaakt van 100% natuurlijke cellulose en zijn herbruikbaar. Spoel ze na ieder gebruik goed uit en laat ze bij tussenpozen een rondje meedraaien boven in vaatwasser.

 

Natuurlijke schoonmaakdoeken
Greenhub biedt twee soorten schoonmaakdoeken aan: bamboe-viscosedoeken en natuurzemen. Volledig gemaakt van pure, ruwe grondstoffen die hun effect al eeuwenlang bewijzen. Spoel de doeken na ieder gebruik goed uit en was ze van tijd tot tijd in de wasmachine tot maximaal 30 graden Celsius. Hang ze vervolgens aan de lijn te drogen en ze zijn weer als nieuw.

 

Bamboe-viscose schoonmaakdoeken
Schoonmaken met deze materialen is een feest. De doeken zijn zacht, super absorberend en krasvrij. Je gebruikt ze voor nagenoeg alle oppervlakken. En het mooie is: je hebt geen last van een vieze geur, want daarvoor zijn de doeken te snel droog!
Deze schoonmaakdoeken zijn per vijf stuks verkrijgbaar. Ze zijn gemaakt van 100% bamboe-viscose: een materiaal dat vele milieuvoordelen met zich meebrengt.

 

Mulesing-vrije natuurzeem
Greenhubs natuurzemen zijn gemaakt van Nieuw-Zeelands schapenvel en gelooid met natuurlijke producten. Ze zijn antimicrobieel en hebben een lange levensduur. Het zeemleer is 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar.
Vaak worden schoonmaakzemen geproduceerd na ‘mulesing’ van schapen. Mulesing is het wegknippen van huiddelen bij levende dieren. Dit gaat vaak samen met het afknippen van staarten en castratie. Veelal wordt de dieren ook bloedarmoede toegebracht om het leer blanker te krijgen. De natuurzeem van Greenhub is mulesing-free.

 

De Schoonmaakproducten van GreenHub!
De producten van GreenHub zijn puur natuurlijke schoonmaakmiddelen. Multifunctioneel, verantwoord ontgonnen of biologisch verbouwd, bio-afbreekbaar en daardoor veilig voor het milieu.
In het assortiment vind u o.a. Vloeibare Groene zeep, Kristalsoda, Vlekkenzout, Zuiveringszout en Wasnoten, verschillende sponsen, en essentiële oliën.

 

Greenhub Kristalsoda
Kristalsoda is al eeuwen bekend als dé natuurlijke krachtpatser voor het zwaardere schoonmaakwerk. Het in wateroplosbare poeder bevat alleen krijt en zout. De GreenHub variant is 3x geconcentreerder en 3x krachtiger dan conventionele huishoudsoda‘s. Kristalsoda verwijdert vlekken op glas- en vaatwerk, sanitair en marmer. Zwaar bevuilde afzuigkappen, vuilnisbakken, ovendeuren, koelkasten, etc. krijgen hun glans ermee terug. De kristalsoda ontstopt ook afvoeren, is een verf- en lijmoplosser, tegel- en terrasreiniger en geeft de originele kleur terug aan houten tuinmeubelen.

 

Greenhub Baksoda/Zuiveringszout
Natriumbicarbonaat kennen wij als zuiveringszout of baksoda. Het in wateroplosbare poeder bevat alleen krijt en zout. De verscheidenheid en rijkdom aan toepassingen zijn verbluffend. Natriumbicarbonaat kan talrijke producten vervangen zoals schuurmiddel, afvoer- ontstopper, waterontharder, ontkalker, vlekkenverwijderaar en wasverzachter voor in de (af)wasmachine. Het is een uitstekende vloerreiniger en brengt de glans van meubelen terug. Het reinigt metalen, ook als geurverdrijver voor de kattenbak, oven, vuilnisbak en asbakken en verwijdert insecten en boomsappen van de auto. 


Greenhub Natriumpercarbonaat
Natriumpercarbonaat is van pure natuurlijke grondstoffen gemaakt: zout, water en krijt. Dit product bevat geen chloor, fosfaat of optisch blauwsel, die schadelijk zijn voor onze rivieren, en het is niet bio accumulerend. Natriumpercarbonaat oftewel vaste waterstofperoxide is een alleskunner. De verscheidenheid aan toepassingen is eindeloos. Het kan onder andere worden gebruikt om te reinigen, verzachten, bleken, ontvlekken en te ontkalken. Het is zeer geschikt als vlekken- en geurverwijderaar voor je was, het schoonmaken en desinfecteren van je badkamer, het reinigen van je tapijt en het dweilen van je vloer.

 

Vloeibare Groene zeep
De GreenHub natuurlijke, plantaardige groene zeep is gemaakt van tallolie (gemaakt van de hars van Europese naaldbomen). Groene zeep is een universele allesreiniger die reinigt, voedt en zorgt voor glans van o.a. tegels, vloeren, glazuurwerk, toiletten en kunststof oppervlakken. De talloze toepassingen voor in huis, de tuin en zelfs voor de verzorging van dieren maken dit een bijzonder natuurproduct.

 

Biologische Wasnoten en biologische essentiële oliën
Wasnoten zijn vruchten van de Sapindus Mukorossi boom uit Noord-India en Nepal. Ze bevatten Saponine, een hypo-allergene milde zeepoplossing met grote waskracht. Wasnoten maken je was heerlijk zacht, puur natuur, zonder chemicaliën of geurstoffen. De wasnoten zijn 100% afbreekbaar en biologisch; na (her)gebruik kunnen ze gewoon bij het GFT-afval. Om de was een geurtje mee te geven kan één van de Greenhub biologische essentiële oliën worden toegevoegd: Lavendel (kruidige bloemengeur), Bergamot (lichtzoete citrusgeur) of Ylang Ylang (exotisch frisse geur); circa 10 druppels in het wasverzachterbakje.

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief