Lucovitaal Eczeem en Psoriasis is verkrijgbaar als: Douche, Bodylotion, Intensive cream en Shampoo

 

Eczeem Psoriasis van Lucovitaal

Eczeem Psoriasis producten van Lucovitaal® zijn uiterst geschikt voor de behandeling van eczeem en psoriasis. Je brengt het twee tot drie keer per week aan, ter verzachting van de jeukende, rode, schilferige en droge huid. 

Wat doen de Eczeem Psoriasis producten van Lucovitaal?

Eczeem Psoriasis producten van Lucovitaal kalmeren de huid en verlichten de symptomen die met de aandoeningen eczeem of psoriasis gepaard gaan. De ingrediënten DDS5 (Dode Zee mineralen) en MDS17 beschikken over hydraterende eigenschappen en helpen bovendien jeuk en huidirritatie te verminderen. 

Symptomen van eczeem en psoriasis

Symptomen die met eczeem en psoriasis gepaard gaan kunnen zijn:
- Jeukende huid
- Rode huid
- Schilferige huid
- Droge huid 

Deze fijne producten zijn goed voor de behandeling van een droge en schilferige huid door neurodermatitis, eczeem en psoriasis *wanneer dit door een arts is vastgesteld. 

Voor wie zijn de Eczeem Psoriasis producten van Lucovitaal geschikt?

Heb jij last van eczeem, psoriasis of neurodermatitis en is dit door een arts vastgesteld? Dan zijn deze producten geschikt voor jou. Eczeem Psoriasis van Lucovitaal is speciaal geschikt voor gevoelige huidtypes. De producten bevatten geen cortisonen, antibiotica of parfum en is mild genoeg om dagelijks te gebruiken. 

Hoge kwaliteit Eczeem Psoriasis van Lucovitaal

Lucovitaal® staat voor Krachtig & Goedkoop!®. Zij leveren hoge kwaliteit producten. Zo bevatten de Eczeem Psoriasis producten geen cortisonen, antibiotica of parfum.

Contactgegevens

070-3292137

orders@thermopreen.nl

 

Klantenservice

Nieuwsbrief